02-09-2019


Feestelijke opening nieuwe brug Stein-Urmond!

Stevacon Bouw en BLM Wegenbouw hebben de historische boogbrug in de Veestraat in Urmond vervangen. De oude boorbrug is gesloopt en vervangen door een nieuwe brug voor verkeer in twee richtingen met vrij liggende fietspaden en een voetpad.

Opening Brug

Op vrijdag 30 augustus is de nieuwe brug feestelijk geopend. Na de officiële woorden door Rob Geraedts van Gemeente Stein en Stefan Granzier van Stevacon Bouw is het lint 'doorgehakt' door wethouder Danny Hendrix van de gemeente Stein en Bieleman Huub Paulissen van schutterij Sint Leendert uit Urmond.
Heel toepasselijk omdat de Bieleman van oudsher voorop gaat in de optocht van de Schutterij en de weg voor iedereen vrijmaakt.

De Bieleman werd vergezeld door twee marketentsters welke vroeger in de Schutterij de mensen voorzag van drank en voedsel. In Urmond deelden de marketentsters tegoedbonnen uit aan de belangstellenden voor een lekker ijsje in de naastgelegen IJssalon Onwijs.

Mede door deze geslaagde actie was er een enorme belangstelling voor deze feestelijke opening.

De gemeente Stein is zeer tevreden over de uitvoering en het eindresultaat. We mogen terugkijken op een geslaagd project.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@stevacon.nl

Telefoon: 0475 - 567788