Stevacon is in 1999 opgericht als onderdeel van de Biggelaar Groep. Het bedrijf is gespecialiseerd in betonbouw, industriebouw en werk voor watermaatschappijen.

 

Specialisten

De roots van Stevacon liggen bij BLM Wegenbouw (ook onderdeel van de Biggelaar Groep). BLM opereerde (en opereert nu nog) in de bovengrondse- en ondergrondse wegenbouw. Rond de eeuwwisseling bleek de vraag naar specialisten en werk in de ondergrondse betonbouw groot. En BLM had die specialisten in huis. Daarom werd besloten Stevacon (een samentrekking van Stevig en Vast Constructies) op te richten, als betonbouwspecialist binnen de Biggelaar Groep.

Uitbreiding

Met de ondergrondse betonbouw als basis, breidde Stevacon haar werkveld de afgelopen jaren steeds verder uit. Van putten naar parkeergarages en van bergbezinkbassins naar reinwaterkelders. De focus werd verder verlegd naar klanten binnen industrie en de waterwereld. Sinds 2012 is het bedrijf gevestigd in Wessem. Vanuit die locatie werkt Stevacon aan mooie projecten voor klanten in heel Zuid-Nederland.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@stevacon.nl

Telefoon: 0475 - 567788