Stevacon realiseert jaarlijks diverse projecten in de waterwereld. We beschikken over veel specialistische kennis van waterprocessen en hebben oog voor veiligheid, orde en reinheid. Dat maakt Stevacon tot een veelgevraagde bouwpartner van watermaatschappijen.

 

Toonaangevend

Met die specialistische kennis en aandacht voor veiligheid, orde en reinheid zijn we toonaangevend binnen de bouwsector in Zuid-Nederland. Onze manier van werken sluit aan bij de strenge referentie- en veiligheidseisen die watermaatschappijen stellen aan hun partners. Niet voor niets realiseren we jaarlijks vele uitdagende projecten voor organisaties in de waterwereld. Zuiveringen, renovaties, de bouw van bergbezinkbassins en filtratiesystemen: bij die werkzaamheden zijn we op ons best.

Specialisaties

Dankzij onze specialisaties op het gebied van contractvormen (waaronder UAV-GC) en proceskennis, pakken we onze projecten zo veel mogelijk geïntegreerd aan. Van engineering tot uitvoering. Zo ontzorgen we onze klanten van A tot Z en denken we al in een vroeg stadium mee om tot de beste en slimste oplossingen te komen.

gerelateerde projecten

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@stevacon.nl

Telefoon: 0475 - 567788