Kennis, creativiteit en een proactieve aanpak. In denken en doen. Dat definieert de mensen die bij Stevacon werken. Een effectieve combinatie, waarmee we veilige en doordachte oplossingen realiseren. Dat maakt ons tot dé kennisspecialist in de industriële bouwsector van Zuid-Nederland.

 

Missie

Stevacon heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een belangrijke speler in de beton- en industriebouw. Onze focus ligt in toenemende mate op de industriebouw. We onderscheiden ons als bouwpartner met verregaande knowhow van moderne technieken én contractvormen. Met de kennis van de beton- en industriebouw die wij binnen alle gelederen van de organisatie in huis hebben, zorgen we voor geïntegreerde oplossingen. Veiligheid staat daarbij altijd op één. Of het nu gaat om de werkomgeving van onze mensen of het eindresultaat. Dit maakt ons geregeld eerste keuze bij complexere werken binnen de waterwereld en industriebouw. Een solide reputatie, die we blijven uitbouwen. Onze missie? De veiligste bouwpartner in de industriële bouwsector van Zuid-Nederland zijn én blijven.

Visie

De mensen bij Stevacon zijn ambitieus, professioneel en denken proactief mee met de klant. Met onze brede kennis en jarenlange ervaring zijn we in staat om uiteenlopende projecten succesvol aan te pakken. In onze werkwijze zorgen we altijd voor heldere communicatie. Duidelijk en eenvoudig, zodat er geen misverstanden ontstaan. We denken mee met de klant en stellen ons flexibel en oplossingsgericht op. Eerlijk, no-nonsense en recht door zee. Een aanpak waarmee we doordachte, veilige en ijzersterke oplossingen realiseren.

 

Met de kennis van de beton- en industriebouw die wij binnen alle gelederen van de organisatie in huis hebben, zorgen we voor geïntegreerde oplossingen. Veiligheid staat daarbij altijd op één. Of het nu gaat om de werkomgeving van onze mensen of het eindresultaat.

Stefan Granzier, directeur

Waar staan we voor?

Vakmanschap

Stevacon heeft gespecialiseerde kennis op het gebied van beton- en industriebouw in huis. Bij complexere werken en bijbehorende contractvormen zijn we in ons element. Onze kennis maakt ons flexibel en stelt ons in staat om maatwerk te leveren.

Samenwerking

Bij Stevacon weten we dat we de beste resultaten behalen met goed samenwerken. Openheid en eerlijkheid staan daarin centraal en vormen de basis van onze werkwijze.

Veiligheid

Werken in de industriële sector vraagt om een veilige aanpak. Om mensen in hun werk niet in gevaar te brengen, nemen wij alleen genoegen met de hoogste veiligheidseisen.

Aanpakken

We pakken de opdracht met beide handen aan, zetten onze tanden erin en communiceren helder met de klant over het procesverloop.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@stevacon.nl

Telefoon: 0475 - 567788