Onze werkzaamheden binnen de industriebouw voldoen aan de hoogste eisen. Op het gebied van veiligheid én op het gebied van specialistische kennis. De professionals van Stevacon kennen de industriële sector door en door en hebben alle ervaring en knowhow in huis.  

Proactief en flexibel

Stevacon is op zijn best bij complexe werken waarbij een veilige werkomgeving essentieel is. We voelen ons thuis in werkomstandigheden waarin snel schakelen het devies is en waarbij we proactief en flexibel kunnen meedenken met onze klanten. Dat komt allemaal samen in ons werk in de (petro)chemische industrie. We realiseren hier een divers scala aan projecten waarin we onze expertise keer op keer onderstrepen. De werk-zaamheden variëren van sloop- en renovatiewerk tot nieuwbouw. En van tankbouw tot laboratoriumbouw. Als hoofdaannemer, als kennisspecialist én als partner. Stevacon is een vaste waarde op toonaangevende indu-strieterreinen in Zuid-Nederland.

gerelateerde projecten

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@stevacon.nl

Telefoon: 0475 - 567788