Projecten

We werken met Stevacon aan tal van mooie en complexe projecten in de (industrie)bouw. Die projecten hebben allemaal hun eigen verhaal en uitdagingen. Meer weten? Hier lees je er alles over.

Projecten filteren
Expertise
Uitvoering
MCM 23082201179

Verlaad- en opslagvoorziening Propeen

Momenteel zijn we bezig met de ontwikkeling van een laad- en opslagfaciliteit in de haven van Stein voor een klant op het Chemelot-terrein.
Meer weten?
4

Nieuwe stoomdistributie installatie

Stevacon Bouw doet samen met zusterbedrijf BLM Industrial Contracting de detailengineering en uitvoering van de civiele scope voor de nieuwe stoomdistributie installatie op WKC Noord op Chemelot.
Meer weten?
1

Koolwaterfilter tanks Vessem

Stevacon Bouw heeft samen met haar partner RWB Water vier actief koolfilter tanks, met een hoogte van bijna 8,0 meter en een doorsnede van 4,0 meter, gemonteerd op het project voor Brabant Water N.V. in Vessem.
Meer weten?
BW Eindhoven3

Gesmeerd drinkwaterproject

Voor Brabant Water realiseert Stevacon een nieuw pompengebouw dat de regio Eindhoven met zijn vele bedrijven en ruim 300.000 inwoners gaat voorzien van drinkwater.
Meer weten?
6

Nieuwe voorruimte reinwaterkelder Pey-Echt

Waar voorheen de kelders alleen middels een luik te betreden waren wordt er een nieuwe ruimte voor de kelders gebouwd waar via een trap de kelders betreden kunnen worden middels een nieuwe “duikbootdeur”. Hierdoor zijn de reinwaterkelders op een veiligere manier te bereiken.
Meer weten?
IMG 4792

Plastic Energy

Stevacon bouwt op Chemelot zijn grootste project ooit: de eerste commerciële recyclingfabriek ter wereld dat plastic afbreekt tot olie.
Meer weten?
4

Fundering nieuwe oven S07

E-MAX Kerkrade smelt aluminium om naar nieuwe halffabricaten. E-MAX wil gaan verduurzamen en wilde daarom een oude oven vervangen door een nieuwe moderne S07 oven. In Bouwteam verband heeft Stevacon Bouw samen met Volantis en opdrachtgever E-MAX N.V. allereerst een ontwerp bedacht en ge-engineerd en vervolgens de gehele uitvoering verzorgd van de fundering voor de nieuwe oven S07 in Kerkrade.
Meer weten?
WML Leunen3

Waterdicht en sleutelklaar

Een groot deel van het drinkwater voor Venray en Horst aan de Maas levert Water Maatschappij Limburg (WML) vanuit Breehei. Een natuurgebied ten zuiden van Leunen.
Meer weten?
Meer laden

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@stevacon.nl

Telefoon: 0475 - 567788