Tijdsplanning 01-09-2016 t/m 31-07-2017
Opdrachtgever Waterschapsbedrijf Limburg
Locatie Wijlre


het project

Waar denk je aan bij het Limburgse dorpje Wijlre? Juist, Brand bier. Specialistisch vakmanschap van de bovenste plank. Maar ook elders in het dorp tref je vakmanschap aan, zij het van een andere orde. Daar heeft Stevacon namelijk voor WBL een effluentfiltratie gebouwd.

 

Kader Richtlijn Water

Bij Stevacon hebben we flink wat kennis in huis. Dus hoe complexer de klus, hoe beter. Onze werkzaamheden in Wijlre vormen zo’n klus. Want de bouw van effluentfiltratie vraagt om gedegen knowhow van de waterwereld – en haar strenge eisen. Omdat het bij Stevacon ons doel is om met onze werkzaamheden bij te dragen aan een hoge waterkwaliteit in Limburg, zorgen we ervoor dat het project voldoet aan alle nieuwe Kaderrichtlijn Water-eisen.

Biggelaar----Stevacon---RWZI-Wijlre-4.jpg

Vakmanschap is een vereiste

Om dat te bereiken bij de rioolwaterzuiveringsinstallatie in het ‘bierdorp’, bouwen we, in combinatie met installatiebedrijven Engie Services Zuid en RWB Almelo maar liefst 20 zandfilters. Mét bijbehorende pompput, een doseerinstallatie, een debietmeterput, een schakelruimtegebouw een ruimte voor analysemetingen. Een fraai werk binnen de waterwereld, waarbij de specialistische kennis en het vakmanschap van Stevacon een absolute vereiste is. En dat op één van de mooiste plekjes van het land. Je kunt het slechter treffen.

project in beeld

  • Biggelaar----Stevacon---RWZI-Wijlre-13.jpg
  • Biggelaar----Stevacon---RWZI-Wijlre-19.jpg
  • Biggelaar----Stevacon---RWZI-Wijlre-39.jpg
  • Biggelaar----Stevacon---RWZI-Wijlre-41.jpg
  • Biggelaar----Stevacon---RWZI-Wijlre-10.jpg
  • Biggelaar----Stevacon---RWZI-Wijlre-16.jpg

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@stevacon.nl

Telefoon: 0475 - 567788