Tijdsplanning 01-02-2016 t/m 30-11-2016
Opdrachtgever Sitech Services
Locatie Chemelot, Geleen


het project

Onze mensen bij Stevacon zijn breed onderlegd. Een prima basis dus, voor turn-key projecten, waarbij alle disciplines van ons vak samenkomen. De bouw van een laboratorium voor Arlanxeo, op  industrieterrein Chemelot, wás zo’n project. Een topklus.

 

Explosiebestendig

Sommige projecten hebben het allemaal. Van het aanbrengen van betonnen volstort wanden tot de aanleg van complete technische installaties en het doorbreken naar naastgelegen gebouwen. De opdracht van Sitech Services b.v. om een volledig nieuw blast proof QC laboratorium voor Arlanxeo (voorheen Lanxess) te bouwen werd door ons dan ook met open armen ontvangen. Een uitdagend werk, vooral omdat we met een strak tijdschema te maken hadden. Weet ook Danny Narinx, die als uitvoerder betrokken was: ‘De grootste uitdaging was de beperkte bereikbaarheid van de locatie. Het nieuwe lab moest gebouwd worden tussen allerlei andere gebouwen in. De toegangsweg maar 2 meter breed, dus dan moet je slim te werk gaan.’

image1.png

Volgens planning

Een race tegen de klok dus, maar daar houden we bij Stevacon van. En races, die winnen we. In mei sloegen we de eerste paal, in juli werd de betonstort gedaan en augustus stonden alle wanden overeind. Helemaal volgens planning, zodat de boel op 11 november 2016 gereed was om door Arlanxeo te worden ingericht en in gebruik te worden genomen.

image3.png.jpg

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@stevacon.nl

Telefoon: 0475 - 567788