Tijdsplanning Gerealiseerd
Opdrachtgever Van Boekel Zeeland
Locatie Venlo, Limburg


het project

In 2016 ging het splinternieuwe en zeer fraaie stadskantoor in Venlo in gebruik. Een eyecatcher eerste klas. Minder in het oog springend, maar daarom niet minder belangrijk is de parkeergarage die eronder werd gebouwd. Of meer specifiek: de tunnel die ernaartoe leidt. Die maakte Stevacon.

 

Historische overblijfselen

Het centrum van Venlo was in 2014 en 2015 het toneel van heel wat hectiek. Niet alleen werd het nieuwe stad-kantoor – dat een jaar later zou openen – gebouwd, tegelijkertijd werd ook het ondergrondse deel onder handen genomen: een drielaagse parkeerplaats met ruime toegangstunnel. Stevacon verzorgde onder meer de fundering en het betonwerk van deze zogeheten Maaswaard tunnel, die wordt begrensd door de Eindhovenseweg en de diepwanden van het nieuwe kantoor. Een mooie klus. Te meer omdat Stevacon tijdens de werkzaamheden op iets opvallends stuitte: de overblijfselen van een eeuwenoude stadswal. Na het veiligstellen daarvan kon er gestaag worden doorgewerkt, met de fraaie toegang van de parkeergarage als trots resultaat.

Bas Huynen

projectleider

"Trots op het resultaat."

mail mij

project in beeld

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@stevacon.nl

Telefoon: 0475 - 567788